انواع قیمت استین گلاس
قیمت های استین گلاس
1) انتخاب استین گلاس: خودکارآمدی به عنوان یک عامل تعیین کننده مهم انتخاب اهداف پرچالش و فعالیتهای دشوار فردی عمل میکند. یک فرد معمولاً اهدافی را انتخاب میکند که در کسب موفقیت آنها سطح استین گلاس از توانایی را داشته باشد. بر این اساس، افراد از فعالیتهای که توانایی انجام آنها را ندارند، اجتناب میکنند.
قیمت شیشه ویترای
این شیشه ویترای به نوبه خود میتواند برای افراد در انجام فعالیتهای چالش برانگیز و میزان تقویت مثبت بازخوردهای حاصل از آن محدودیت ایجاد کند. افرادی که کارآمدی خود را باور دارند، اهداف چالش انگیز را انتخاب میکنند و از تجارب تهدیدآمیز اجتناب میکنند و افراد با کارآمدی پایین از رویارویی با تکالیف، شیشه ویترای و اهداف مشکل پرهیز میکنند.
قیمت ویترای روی شیشه
ویترای روی شیشه خودکارآمد بر اساس اهداف انتخابی، خود را موظف به تعیین معیارهای عملکرد کرده و پس از آن به مشاهده و قضاوت درباره نتایج عملکرد خود میپردازند و در صورت مشاهدهی ناهمخوانی بین سطوح واقعی و مطلوب عملکرد، آنان احساس نارضایتی کرده و این ویترای روی شیشه برای تعیین و اصلاح عمل در آنهاست. افراد از طریق انتخابها بر جریان زندگی شخصی و شغلی خود اثر میگذارند.
قیمت شیشه دکوراتیو
شیشه دکوراتیو از موقعیتها، فعالیتها و بهطور کلی انتخابهایی که باور دارند بیش از حد توان آنهاست، اجتناب میکنند و آن دسته از فعالیتهایی را انتخاب میکنند که باور دارند میتوانند از عهده آنان برآیند. افراد دارای احساس خودکارآمدی بالا، موقعیتها و اهدافی را انتخاب میکنند که برایشان ممکن است و شیشه دکوراتیو از توان آنان نیست. باورهای خودکارآمدی در انتخابهای افراد همچون انتخاب رشته، حرفه، کلاسهای پیشرفته تأثیر دارد و نقش مهمی در آینده شغلی و شخصی دارد.
2) کسب آینه دکوراتیو یا پیامدهای مورد انتظار: خودکارآمدی، همچنین نقش مؤثری در پیامدهای بالقوهی مشوقها و بازدارندههای مورد انتظار دارد. پیامدهای قابل پیشبینی، عمدتاً به باورهای افراد در توانایی انجام در موقعیتهای مختلف وابسته است. افراد دارای خودکارآمدی بالا انتظار پیامدهای مطلوب از طرف خود را دارند ولی افراد دارای خودکارآمدی پایین، انتظار عملکرد ضعیفی را از خود دارند و در نهایت نتایج منفی یا ضعیفی را به دست میآورند.
آینه دکوراتیو(1997؛ بهنقل از اثرزاده و همکاران، 1390) اظهار میکند که فعالیتهای بیشماری وجود دارد که اگر به خوبی انجام شوند، پیامدهای مطلوبی به دنبال دارند، ولی آن فعالیتها توسط افرادی که به تواناییهای خود در انجام موفقیتآمیز فعالیت شک میکنند، پیگیری نمیشوند. بالعکس افراد با کارآمدی بالا، انتظار دارند با تلاشهای خود موفقیتهایی کسب کنند و با وجود پیامدهای منفی به آسانی منصرف نمیشوند. بنابراین، نظریه خودکارآمدی بیان میکند که باور فرد به تواناییهای خود، رفتارهای مورد نیاز برای کسب نتایج مثبت مورد انتظار را ایجاد میکند و موجب میشود که فرد برای به کارگیری رفتار خود تلاشهای مضاعفی انجام دهد.