آینه دکوراتیو لوزی
لوزی شیشه دکوراتیو
پژوهش حقرنجبر (شیشه دکوراتیو) با عنوان "مقایسه خودکارآمدی، اختلال هیجانی و احساس تنهایی در دانشآموزان دچار اختلال یادگیری و عادی" بر روی کلیه دانشآموزان پایه سوم، چهارم و پنجم ابتدایی چهار ناحیه آموزش و پرورش استان البرز انجام شد. دانشآموزان به روش تصادفی انتخاب شدند و از بین آنها ناحیه 3 و از این ناحیه 40 دانشآموز 12-9 ساله دچار ناتوانی یادگیری انتخاب و با 40 دانشآموز عادی همتا شدند. نتایج حاکی از آن بود که تفاوت میزان خودکارآمدی، اختلال هیجانی و احساس تنهایی در دانشآموزان دچار ناتوانی یادگیری و عادی معنادار بود به گونهای که خودکارآمدی در شیشه دکوراتیو عادی و اختلال هیجانی و احساس تنهایی در دانشآموزان دچار ناتوانی یادگیری بیشتر بود.
لوزی آینه دکوراتیو
- در پژوهش اصلانی و همکاران ( آینه دکوراتیو) با عنوان" تعیین اثربخشی برنامهی روانی آموزشی بر سبک تبیین بدبینانه دانشآموزان با ناتوانیهای یادگیری" بر روی 30 دانشآموز مبتلا به اختلال یادگیری در مرکز ناتوانیهای یادگیری شهر همدان، انجام شد. این مطالعهی نیمه آزمایشی با طرح پیشآزمون و پسآزمون با گروه کنترل که به صورت در دسترس انتخاب و در دو گروه آزمایش و کنترل به صورت تصادفی جایگزین شدند، به این نتیجه رسیدند که برنامهی آینه دکوراتیو آموزشی بر کاهش سبک تبیین بدبینانهی دانشآموزان با ناتوانی یادگیری به صورت معناداری تأثیر دارد.
لوزی شیشه تزئینی
- در پژوهش نریمانی و همکاران (شیشه تزئینی) با عنوان "بررسی کارآمدی مراکز ناتوانیهای یادگیری استان اردبیل در بهبود علایم اختلال یادگیری دانشآموزان" با حجم نمونه 248 نفر دانشآموز دارای ناتوانی یادگیری که به شیوه نمونهگیری طبقهای انتخاب شدند به این نتیجه رسیدند که شیشه تزئینی دارای اختلالات یادگیری آموزش دیده در مراکز توانایی ریاضی و توانایی نوشتن و معدل نمرات نیمسال تحصیلی تفاوت معناداری داشت.
لوزی آینه تزئینی
- احمدی و همکاران (آینه تزئینی) در پژوهشی با عنوان "تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی بر باورهای خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان دختر" که با روش نمونهگیری خوشهای چند مرحلهای بر روی 60 نفر از دانشآموزان انجام شد، نتایج تحلیل کواریانس حاکی از مؤثر بودن آموزش مهارتهای ارتباطی در بهبود باورهای خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی آینه تزئینی میباشد.
لوزی آینه آنتیک
- در پژوهش عابدی و همکاران ( آینه آنتیک) با عنوان "اثربخشی آموزش توجه بر عملکرد ریاضی دانشآموزان با ناتوانی یادگیری ریاضی" که با روش نمونهگیری خوشهای چند مرحلهای بر روی 30 دانشآموز دختر پایهی چهارم دارای ناتوانی یادگیری ریاضی (هر گروه آینه آنتیک) انجام شد، نتایج پژوهش نشان داد که آموزش توجه بر عملکرد تحصیلی ریاضی دانشآموزان با ناتوانی یادگیری ریاضی مؤثر بود.