شیشه دکوراتیو رنگی
شیشه دکوراتیو رنگی
جلسه اول: شیشه دکوراتیو ، بیان قواعد، اهداف گروه، آمادهسازی و تکمیل پرسشنامهها است. جلسات بعدی عبارتنداز:
گام اول: تجربه های شیشه دکوراتیو: در این جلسه با بچهها بحث درباره تجربههای جانشینی انجام خواهد شد یعنی اینکه اگر ما ببینیم که دیگران در کاری موفق هستند، پس ما هم نیز میتوانیم آن کار را با تلاش انجام دهیم.
آینه دکوراتیو رنگی
گام دوم: آینه دکوراتیو کلامی و صحبتهای انرژیزا هنگامی که انجام تکالیف برای دانشآموزان دشوار باشد، خودگویی مثبت، تصویرسازی ذهنی هدایت شده (بندورا، 1986؛ بهنقل از کرین، 1391).
گام سوم: آینه دکوراتیو تکالیف انجام دهند مثل جملاتی از قرآن، احادیث، شعر و میتوانیم از گزارشهای تاریخی برای آنها صحبت کنیم و به آنها وقت دهیم تا از جملات دلگرم کننده استفاده کنند مثل جملاتی از قبیل نابرده رنج گنج میسر نمیشود، از تو حرکت از خدا برکت و ... (علیزاده، 1392؛ بهنقل از سلجوقی، 1392).
شیشه تزئینی رنگی
گام چهارم: از آنجا که شیشه تزئینی دارای ناتوانی یادگیری در ابراز وجود دچار مشکل هستند و مهارت ارتباطی ضعیفی دارند، لذا در این مرحله آموزش مهارت ارتباطی، ابراز وجود و شیوههای بیان نظر خود، شیشه تزئینی داده شد.
آینه تزئینی رنگی
گام اول: آینه تزئینی و بدبینی: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در شکلگیری و تداوم درماندگی نوع افکار و نگرشهایی است که در ذهن جای میگیرد (دوستمحمدی، 1386؛ بهنقل از وطنخواه، آمال و نیکشعار، آینه تزئینی).
آینه آنتیک رنگی
بعد از این که آینه آنتیک توانست ارتباط میان تفکر و احساس خود را درک کند، میتوان به تعیین کنندهترین جنبهی تفکر او، یعنی سبک تبیین وی پرداخت. برای این کار، با تعریف دو مفهوم خوشبینی و بدبینی آغاز میشود. از دانشآموز خواسته تا این دو مفهوم را به زبان خود برای ما تعریف کند و ویژگیهای آینه آنتیک خوشبین و بدبین را تا جایی که میتواند شرح دهد.
آینه تایل رنگی
گام دوم: آینه تایل بعد تداوم همیشگی یا گذرا بودن : همین که دانشآموز در مجموع، خوشبینی و بدبینی را درک کرد و اهمیّتِ تبیین درست رویدادهای ناخوشایند را دریافت، میتوانیم به او بیاموزیم که به سبک تبیین خود دقت کند. اولین بعدی که باید به او بشناسانیم، تداوم است که مهمترین بعد برای آینه تایل بودن است. به او توضیح میدهیم که چرا آن واقعه روی داد و سعی کنیم پیشاپیش، عواقب آن را حدس بزنیم.